Over ons

Dé specialist voor bedden van Schramm in België

Zonder twijfel is Jef Gysemans in België de grootste specialist voor de bedden van Schramm. Als een van de weinige beddenzaken koos hij exclusief voor dit unieke Duitse merk. Jef Gysemans wil uitsluitend het allerbeste slaapcomfort voor zijn klanten. “En alleen Schramm biedt dat”, stelt hij. “Deutsche Gründlichkeit, weet je wel.”

Gysemans is al vele decennia een begrip in het centrum van Berlaar-Heikant. De vader van Jef startte in 1946 als meubelmaker een klein winkeltje. “Naast tafels, kasten en meubels maakte hij in die tijd al bedden en boxsprings”, vertelt Jef. “Mijn vader stond in Berlaar en omstreken bekend als dé meubelmaker.”

Zoon Jef aan het roer

In 1977 nam zoon Jef de zaak over. “Binnen de meubelsector specialiseerde ik me doorheen de jaren in stijl- en kunstmeubelen, Perzische tapijten. Daarnaast bleven we ook een beddenspeciaalzaak.”

100 % focus op de bedden van Schramm

Enkele jaren geleden besloot Jef om zich exclusief te richten op bedden en slaapcomfort. “Met Schramm hebben we al vele jaren een absoluut topmerk in huis. Klanten rijden gemakkelijk tientallen kilometers omdat ze hier vrijwel de volledige collectie van Schramm kunnen bekijken. Ik kan in elk geval alles aanbieden en groeide doorheen de jaren uit tot de grootste specialist én fan van Schramm in de Benelux. Ik ben een echte fan van dit merk! Gezond en ergonomisch slapen heeft voor mij nog maar weinig geheimen. Maar al te graag geef ik die kennis door. Gezond slapen vormt een van de fundamenten onder een lang en gelukkig leven.”

“Aanwezig bij elke levering”

Jef vormt als zaakvoerder en slaapadviseur niet alleen het aanspreekpunt in de beddenzaak. “Ik volg alles van begin tot einde op. Zo kan ik ook persoonlijk aanwezig zijn bij de levering en plaatsing van elk bed. Het moet tot in de puntjes verzorgd zijn.”

Weten hoe het voelt om op een Schramm te liggen?

Maak je afspraak in onze slaapstudio.