Matrassen

Matrassen van Schramm

De perfecte vering voor een ideale slaaphouding

Op een matras van Schramm slaap je relaxed en rustig, zonder nachtelijk gewoel. De veren in de matrassen van Schramm passen zich automatisch aan jouw lichaamsgewicht, je gewichtsverdeling en je slaapgewoontes aan. Superelastisch maar niet te slap, krachtig maar niet hard. Elke matras van Schramm bevat onverslijtbare en uiterst elastische veren. Na het maken van de veren zijn deze ovengehard, waardoor metaalmoeheid en overbelasting – ook na vele jaren gebruik – geen kans krijgen. Een matras van Schramm zakt daardoor nooit door, ook niet na vele jaren van intensief gebruik.

De juiste matras voor elk lichaam

Het gamma van Schramm bevat vier verschillende matrastypes: Divina, Mythos, Emotion Luxe en Pure Emotion. Elk type heeft zijn eigen specifieke kenmerken en mogelijkheden inzake de toplaag, de bevestigingsmethode van de binnenlagen, de vering, de ritssluiting, de mogelijke densiteiten … Slaapadviseur Jef Gysmans leidt je persoonlijk doorheen het gamma. Je kan elke matras uitproberen in onze slaapstudio.

Handmatig ingenaaide pocketveren

Om precies en meteen te reageren op jouw lichaam moet elke veer in de matras maximaal onafhankelijk van de andere reageren. Om dit te bereiken voorziet Schramm de matrassen Divina en Mythos van zogeheten pocketveren. Elke veer is handmatig ingenaaid in een ‘katoenen pocket’, waardoor deze volledig autonoom functioneert en niet beïnvloed wordt door andere veren.

Variërende veerkracht voor verschillende lichaamszones

Een lichaam weegt niet overal even zwaar. Daarom ontwikkelde Schramm matrassen met een variërende veerkracht, afhankelijk van de verschillende lichaamszones. De ondersteunende kracht van elke matras is haarfijn aangepast aan de ondersteuning die elk lichaamsdeel nodig heeft voor een optimale slaap.

Daarnaast zijn de matrassen Divina en Mythos verkrijgbaar in vijf verschillende densiteiten, afhankelijk van je lichaamsgewicht. Emotion en Emotion Luxe zijn mogelijk in drie versies.

De perfecte matras voor jou? Ervaar het zelf

Kom langs in onze slaapstudio en ervaar zelf welke matras jou het beste ligt. Je moet het gewoon proberen om te weten welke matras jou het ultieme slaapcomfort biedt. Maak hier je afspraak met onze slaapadviseur.

Ook toppers van Schramm

Wil je extra comfort? Kies dan ook voor een matrastopper van Schramm.

Ook heerlijk slapen op een matras van Schramm?

Maak je afspraak in onze slaapstudio.