Waarom Schramm?

Gysemans Bedding verkoopt alleen bedden van Schramm

Alleen het allerbeste voor jou

Het Duitse merk Schramm is al drie generaties wereldwijd dé referentie voor heerlijk slaapcomfort. Gysemans Bedding verkoopt alleen maar de bedden van Schramm, gewoon omdat we jou alleen het allerbeste willen adviseren.

Waarom zouden we je minderwaardige bedden aanbieden als er Schramm bestaat?

Het huwelijk van traditie én vernieuwing

Schramm bestaat al sinds 1923. Nog steeds is het een honderd procent familiebedrijf waar ambachtelijk vakmanschap centraal staat. Dit respect voor oude tradities combineert Schramm met een ongezien streven naar innovatie en verdere ontwikkelingen.

Niet voor niets vormt ‘Handmade in Germany’ een van de bedrijfsslogans. Tal van patenten voor vernieuwende slaapsystemen prijken op het palmares van Schramm. Schramm neemt nooit genoegen met het bestaande, de slaapingenieurs van Schramm gaan steeds enkele stapjes verder.

Bedden van Schramm bevatten de beste en fijnste materialen en worden gemaakt volgens de meest duurzame productiemethodes. Alles staat in het teken van een optimaal slaapcomfort, niet alleen meteen na de aankoop maar ook vele jaren later. Net zoals talrijke Duitse firma’s staat Schramm garant voor de gekende Deutsche Gründlichkeit.

Bedden van Schramm zijn niet alleen heerlijk om op te slapen, ze zien er ook prachtig uit. Elk bed kan naar wens worden afgewerkt. Je krijgt de ruimste keuze uit stoffering, kleuren, hoofdborden, afwerking, …

Alleen maar het beste voor onze klanten

Wie een keer op een bed van Schramm geslapen heeft, wilt nooit meer iets anders. Omdat gezond en heerlijk slapen onze ambitie is, besliste Gysemans Bedding om honderd procent te gaan voor de bedden van Schramm.

In tegenstelling tot talrijke andere beddenwinkels beperken wij ons dus tot één merk. Aangezien Schramm met zijn boxsprings en matrassen een oplossing biedt voor mannen en vrouwen van alle lengtes en gewichtsklassen, hebben wij voor elk individu het beste bed.

Kom het gewoon uitproberen in onze slaapstudio. Slaapadviseur Jef Gysemans maakt alle tijd vrij om samen met jou het ideale bed van Schramm samen te stellen.

Ook heerlijk slapen op een bed van Schramm?

Maak je afspraak
in onze slaapstudio.