Slaapadvies

Jouw persoonlijke slaapadviseur

Enig en uniek slaapadvies

Wanneer je langskomt bij Gysemans Bedding, dan geeft Jef Gysemans je gericht slaapadvies om ’s nachts opnieuw van een heerlijke en comfortabele nachtrust te genieten. Slaapadviseur Jef luistert en analyseert jouw verhaal. Vervolgens zoekt hij samen met jou naar mogelijke oplossingen. Wanneer een bed van Schramm een antwoord biedt, dan demonstreert Jef je graag alle mogelijkheden.

Op zoek naar de oorzaken

Heel wat oorzaken liggen mogelijk aan de basis van slaapproblemen. Naast psychologische oorzaken, slechte slaapgewoontes … , vormt een slecht bed een van de meest voorkomende boosdoeners. Vooral mensen met nek- en rugklachten of mensen met overgewicht ondervinden heel wat negatieve gevolgen van een onaangepast bed.

Sterker zelfs, een slecht bed werkt slapeloosheid en lichaamsklachten in de hand. Wanneer je lichaam niet de juiste ondersteuning krijgt op plaatsen waar het deze nodig heeft, dan ondervind je vroeg of laat de gevolgen. Rusteloosheid, altijd moe, nekpijnen, rugklachten, …

Tijdens een diepgaand kennismakingsgesprek bespreken we je slaapvoorkeuren en -gewoontes, je bestaand bed, je huidige klachten … Dit gesprek vormt de basis voor het verdere slaapadvies.

Samen vinden we de oplossing

Wanneer een slecht bed of een onaangepaste matras aan de basis ligt van jouw lichamelijke ongemakken of je slaapproblemen, dan stelt Jef jou graag de mogelijkheden van Schramm voor. Je wordt uitgenodigd om verschillende bedden en boxsprings grondig uit te proberen.

Je voelt meteen dat de bedden van Schramm een ongekend ligcomfort bieden. Stap voor stap past slaapadviseur Jef elk element aan zodat je gaandeweg het ideale bed samenstelt, inclusief de ideale afstelling van de motoren.

Wanneer je het ideale bed gevonden hebt, dan bekijken we de uitstraling van je toekomstige bed. Slaapadviseur Jef toont je de talrijke hoofdborden, stofferingsopties en kleur- en afwerkingsmogelijkheden. Je bed van Schramm wordt letterlijk op maat gemaakt.

Ook heerlijk slapen op een bed van Schramm?

Maak je afspraak in onze slaapstudio.