Boxsprings

Boxsprings van Schramm

Het fundament voor ultiem slaapcomfort

Boxsprings vormen een onmisbaar onderdeel van een bed van Schramm. Bovendien hoort op een boxspring absoluut een matras van Schramm te liggen, aangezien beide delen van je bed een perfect samenspel van druk en tegendruk spelen. Dit heet het ‘tweematrassensysteem’ met een flexibele ‘bovenmatras’ (= de matras) en een stabiele ‘ondermatras’ (= de boxspring). Inmiddels ontwikkelde Schramm zelfs al het revolutionaire ‘driematrassensysteem’.

Welke rol vervult een boxspring van Schramm?

In het bedsysteem van Schramm vervult de boxspring een zeer belangrijke functie. De bovenmatras reageert nauwkeurig op het lichaam en garandeert in elke houding de ideale anatomische positie. Dit zorgt voor de totale ontspanning van je lichaam, een ware zegen voor mensen met rug- en nekklachten.

De onderliggende boxspring met kortveren vormt een stabiele basis die iedere beweging gelijkmatig afveert. Dit gebeurt over het volledige lichaam en dus niet op enkele punten.

Verstelbare boxsprings: in welke positie wil je liggen?

Schramm is dé specialist in verstelbare boxsprings. Het gamma boxsprings bevat maar liefst zeven verschillende uitvoeringen. In de maximale uitvoering bevat een boxspring van Schramm vijf beweegbare elementen. Zo creëer je elke gewenste positie.

In een bed van Schramm is het heerlijk om televisie te kijken of een boek te lezen. Verstelbaarheid is vaak ook nodig omwille van medische redenen, bijvoorbeeld voor het ontlasten van je benen of je wervelkolom.

De gemotoriseerde verstelbare boxsprings bevatten uiterst kwaliteitsvolle elektromotoren met de hoogste veiligheidsnormen.

De motoren brengen je boxspring nauwelijks hoorbaar en traploos in de gewenste positie. Daarbij kan je posities in het systeem programmeren, zodat je bed met één druk op de knop zich instelt zoals gewenst.

Naast de gemotoriseerde boxsprings heeft Schramm ook vier handmatig verstelbare versies en één onverstelbare boxspring.

De ultieme afstelling op jouw lichaam: SCA

Met het zelfontwikkelde en gepatenteerde SCA – Secundaire Contour Aanpassing – veroorzaakte Schramm een revolutie in de beddenwereld. SCA biedt je de mogelijkheid om je boxspring ter hoogte van de schouders en bekken helemaal af te stellen op jouw lichaamscontouren.

Smalle of bredere schouders, geprononceerde of niet-geprononceerde heupen … , elk lichaam is anders. Dankzij SCA kan je het schouder- en bekkengebied tot twee centimeter naar omhoog of omlaag afstellen.

Deze extra afstelmogelijkheden maken een wereld van verschil, dat voel je meteen in onze slaapstudio. Ze zijn wonderbaarlijk voor rugpijnen. Ruglijders zijn meteen weg van deze optie.

Jij bepaalt zelf de optimale ligpositie voor elke lichaamshouding. Bovendien kan je je positie – bijvoorbeeld wegens een verandering in gewicht of lichaamsbouw – altijd veranderen.

Wist je dat Schramm zelfs een driematrassensysteem heeft?

Download hier de brochure Grand Cru.

Ook heerlijk slapen op een boxspring van Schramm?

Maak je afspraak
in onze slaapstudio.

Droom je mee?