Bedden

Wij stellen op maat je bed samen

Een bed van Schramm
= tweematrassensysteem

Als je kiest voor een bed van Schramm, dan kies je voor een totaalsysteem. Elk bed van Schramm bestaat uit een boxspring en een matras. Recent ontwikkelde Schramm zelfs een slaapsysteem met drie matrassen. Het volledige bed van Schramm staat in het teken van natuurlijke ventilatie en veerkracht. Jouw lichaam heeft tijdens het slapen nood aan de juiste ondersteuning. Via natuurlijke ventilatie wordt het transpiratievocht afgevoerd en slaap je nooit in een klam en vochtig bed.

Veerkracht voor de juiste ondersteuning

De matras en de boxspring van Schramm vormen samen één geheel. Dit betekent dat ze tijdens lichaamsbewegingen op elkaar inwerken. Door dit zeer verfijnde samenspel van druk en tegendruk bieden ze elk lichaam de perfecte ondersteuning voor een nachtrust met minimaal gewoel.

De perfecte ondersteuning

Je lichaam voelt zich in elke lichaamshouding perfect ondersteund waardoor het tijdens het slapen niet voortdurend naar een andere houding zoekt. Daardoor geniet je van een optimale diepe nachtrust, zonder kleine, onbewuste onderbrekingen. In een bed van Schramm sta je dan ook fris uitgeslapen op, helemaal klaar om aan de dag te beginnen.

Voor elk lichaam

Een bed van Schramm is een zegen voor nek- of rugpatiënten. Ook mensen met overgewicht – tot meer dan 150 kilogram – slapen heerlijk op een bed van Schramm. De ongeziene veerkracht van de ovengeharde pocketveren in de matras én de kortvering in de boxspring, geven elke lichaam de perfecte ondersteuning.

Verstelbaarheid van de boxspring

Daarnaast biedt Schramm dankzij de verstelbaarheid – al dan niet gemotoriseerd – nog extra mogelijkheden om je bed helemaal op jouw lichaam af te stellen. Zeker de gepatenteerde Secundaire Contour Aanpassing (SCA) vormt een absolute troef. Dit systeem laat toe om – afhankelijk van de vorm van jouw lichaam – de schouder- en bekkenzone tot twee centimeter omhoog of omlaag af te stellen. Zo verkrijg je een optimale ligpositie voor een grenzeloos slaapcomfort.

Natuurlijke ventilatie voor het ideale slaapklimaat

Gemiddeld verlies je ’s nachts een halve liter transpiratievocht. Zonder natuurlijke ventilatie van je bed leidt dit onvermijdelijk tot een klam en vochtig bed. Dit voelt niet aangenaam aan en – door de koude – is dit bijzonder slecht voor je spieren.

Een bed van Schramm staat garant voor een natuurlijke ventilatie, waardoor je transpiratievocht efficiënt wordt afgevoerd. Ook hier geldt een perfect samenspel tussen matras en boxspring. Samen werken deze, onder invloed van de lichaamsbewegingen tijdens het slapen, als een blaasbalg.

Zo worden de verschillende afdekmaterialen in de matras niet luchtdicht met elkaar verlijmd. Schramm gebruikt hiervoor zelfontwikkelde noppen. Deze noppen geven de lucht de kans om verticaal en horizontaal doorheen de matras te bewegen, waardoor het transpiratievocht naar buiten wordt afgevoerd.

Je bestaand bed upgraden?

Biedt jouw bestaand bed niet langer het gewenste slaapcomfort, maar wil je het onderstel (boxspring, lattenbodem …) niet vervangen? In dat geval heeft Gysemans Bedding voor jou een prijsbewuste kwaliteitsvolle oplossing: ons eigen private label, vakkundig gefabriceerd in België.

Onze eigen bedsystemen met een bijzonder goede matras zijn ontwikkeld op basis van onze vele jaren ervaring met ergonomisch en gezond slapen. Ook met onze private label bieden we 100 % maatwerk, volledig afgestemd op jouw noden en verwachtingen.

Ook heerlijk slapen op een bed van Schramm?

Maak je afspraak
in onze slaapstudio.

Droom je mee?