Schramm boxspring

Het ultieme slaapcomfort op een boxspring van Schramm

Wanneer je kiest voor een boxspring van Schramm, dan kies je het ultieme slaapcomfort. Om jouw lichaam tijdens het slapen een optimale ondersteuning te geven, moet je een boxspring van Schramm steeds combineren met een matras van Schramm. Boxspring en matras geven samen de nodige druk en tegendruk. Binnen het zogeheten twee-matrassensysteem van Schramm neemt de boxspring de taak op zich van stabiele ondermatras. De matras is de flexibele bovenmatras. Bij Gysemans Bedden stellen we op maat de perfecte boxspring van Schramm samen. Wij specialiseren ons volledig in dit kwaliteitsmerk. Maak je afspraak in onze slaapstudio. Slaapadviseur Jef Gysemans staat je bij met raad en daad.

Waarom kiezen voor een boxspring van Schramm?

De boxspring van Schramm is de stabiele basis van je bed. Elke beweging van je lichaam wordt via de boxspring gelijkmatig afgeveerd over het volledige lichaam. Hiervoor is de boxspring van Schramm uitgerust met een kortvering.

De bovenliggende matras reageert heel gericht op de druk van het lichaam. In elke positie zorgt de matras voor de ideale anatomische positie, zodat je ontspannen in je bed ligt. Dit is heilzaam voor mensen met rug- en nekklachten.

Met het unieke gepatenteerde SCA-systeem kan je de boxspring van Schramm ter hoogte van de schouders en de bekken compleet afstellen op je specifieke lichaamskenmerken.

Biedt Schramm ook een verstelbare boxspring aan?

Verstelbare boxsprings zijn de absolute specialiteit van Schramm. In de maximale uitvoering bevat de boxspring maar liefst vijf bewegende elementen om de perfecte positie te creëren. Op een boxspring van Schramm kan je heerlijk televisiekijken of een boek lezen. Ook voor het ontlasten van je benen of je wervelkolom kan je de verstelbaarheid van je boxspring inschakelen.

Ontdek hier alle voordelen van een boxspring van Schramm. 

Een boxspring van Schramm kopen bij Gysemans Bedding

Gysemans Bedding specialiseert zich volledig in Schramm. Een betere plaats om een boxspring van dit kwaliteitsmerk te kopen bestaat er niet. Slaapadviseur Jef Gysemans stelt de boxspring volledig af op jouw lichaamsbehoeftes en stijlwensen. Je mag daarbij rekenen op deskundig slaapadvies. De boxspring wordt volledig op maat gemaakt. Je hebt een vrije keuze inzake kleuren, stoffering, hoofdbord, afwerkingen,…

Maak hier je afspraak bij Gysemans Bedding