Schramm dealers

Op zoek naar dealers van Schramm bedden?

Wanneer je op zoek bent naar dealers van het topmerk Schramm, dan moet je zeker en vast bij Gysemans Bedding in Berlaar (nabij Lier) langskomen. Anders dan vele overige dealers van Schramm concentreren wij ons 100% op dit Duitse kwaliteitmerk. Wij verkopen dus geen andere merken dan Schramm. Als één van de beste dealers van Schramm kan je bij ons de ruimste collectie bedden, matrassen en boxsprings bezichtigen. Daarnaast bieden wij extra toegevoegde waarde met het slaapadvies van Jef Gysemans. Gezond en ergonomisch slapen heeft voor deze slaapexpert geen geheimen meer. Maak hier je afspraak in onze slaapstudio.

Waarom kiezen voor dealers van Schramm?

Met Schramm maak je gegarandeerd de juiste keuze wanneer je op zoek bent naar het ultieme slaapcomfort. Schramm combineert Duits ambachtelijk vakmanschap met innovatieve slaapontwikkelingen.

Zo staat Schramm aan de wieg van het zogeheten 2-matrassensysteem, waarbij boxspring en matras één geheel vormen. Door het spel van druk en tegendruk ondersteunen boxspring en matras het lichaam op de juiste manier in elke mogelijke anatomische houding. Daardoor slaap je dieper, vaster én sta je ’s ochtends fris en monter op. Een bed van Schramm is daarom perfect voor mensen die leiden aan rug- of nekklachten. Onlangs ontwikkelde Schramm zelfs het 3-matrassensysteem.

Als één van de belangrijkste dealers van Schramm kunnen we bevestigen dat deze bedden garant staan voor een natuurlijke ventilatie. Het transpiratievocht wordt via natuurlijke ventilatie efficiënt afgevoerd, waardoor je nooit in een klam en vochtig bed ontwaakt.

Lees hier meer over de bedden van Schramm

Kiezen voor Gysemans Bedding tussen alle dealers van Schramm

Gysemans Bedding ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot één van de meest gerenommeerde dealers van Schramm in België. Wij bouwden uitstekende contacten op met de bedrijfsleiding in Duitsland. Als de ultieme slaapexpert met vele jaren ervaring staat Jef Gysemans garant voor het juiste advies op maat. Samen met jou stelt hij een bed van Schramm samen dat perfect voldoet aan jouw lichaamskenmerken. Bovendien kan je ook op vlak van stijl en afwerking een bed van Schramm op maat samenstellen. Ook hiervoor krijg je van Jef een persoonlijke begeleiding.

Op zoek naar dealers van Schramm? Maak hier je afspraak bij Gysemans Bedding