Schramm matras

Kies voor de perfectie, slaap op een matras van schramm

Met een matras van Schramm kies je voor het ultieme slaapcomfort. Dankzij de ovengeharde pocketveren garandeert deze matras de perfecte ondersteuning in elke lichaamshouding. Daardoor slaap je op een matras van Schramm steeds op een ontspannen manier, zonder nachtelijk keren en draaien. De onvermoeibare veren in de matras van Schramm zijn bijzonder elastisch. Ze zijn slap en krachtig, maar niet te hard. Daardoor zakt een matras van Schramm ook na vele jaren gebruik nooit door. Maak je afspraak in onze slaapstudio met slaapexpert Jef Gysemans.

Waarom kiezen voor een matras van Schramm?

Met een matras van Schramm haal je het beste van het beste in huis. Elke veer in de matras reageert onafhankelijk op jouw lichaam. Op die manier krijgt elk lichaamsdeel precies de ondersteuning die hij nodig heeft. Hiervoor dienen de ovengeharde pocketveren.

Schramm ontwikkelde als innovatieve slaapspecialist meerdere matrastypes. Elke matras van Schramm bezit zijn eigen kenmerken. De matrassen verschillen onderling op vlak van toplaag, de vering, de ritssluiting, de mogelijke densiteiten,…

Onze slaapadviseur Jef Gysemans toont je graag de voordelen van elke matras. Hij nodigt je graag uit in onze slaapstudio om de verschillende matrassen uit te proberen.

Een matras van Schramm heeft een aangepaste veerkracht voor elke lichaamszone. Zo krijgt elk lichaamsdeel de perfecte ondersteuning om optimaal te slapen.

Je matras van Schramm kopen bij Gysemans Bedding

Een matras van Schramm koop je bij Gysemans Bedding in Berlaar (Lier). Slaapadviseur Jef Gysemans licht je persoonlijk de kwaliteiten van Schramm toe en laat je maximaal verschillende matrassen uitproberen. Alleen door in onze slaapstudio zelf te voelen hoe je perfect ligt op een matras van Schramm, kan je het verschil opmerken. Naast matrassen heeft Schramm ook een aangepaste matrastopper in huis.

Op zoek naar een matras van Schramm? Maak je afspraak bij Gysemans Bedding.