Schramm matrassen prijzen

Matrassen van Schramm aan de beste prijzen

Gysemans Bedding uit Berlaar (nabij Lier) specialiseert zich volledig in het Duitse topmerk Schramm. Bij ons vind je matrassen, boxsprings en bedden van Schramm aan de beste prijzen. Naast scherpe prijzen bieden we je ook de volledige collectie van matrassen van Schramm aan. Een matras van Schramm hoort thuis op een bijhorende boxspring. Op die manier geniet je een optimale ondersteuning voor een heerlijke en gezonde nachtrust. Kom langs in onze slaapstudio en ontdek persoonlijk het ligcomfort van de matrassen van Schramm. Slaapadviseur Jef Gysemans geeft je individueel advies en legt je hoe welke toegevoegde waarde verbonden is aan de prijzen voor de matrassen van Schramm. Maak hier je afspraak in onze slaapstudio.

Waarom kiezen voor een matras van Schramm?

Met een matras van Schramm ben je verzekerd van een heerlijke nachtrust. Een matras van Schramm maakt deel uit van een 2-beddensysteem, waarbij boxspring en matras perfect op elkaar inspelen. De matrassen van Schramm bevatten ovengeharde pocketveren. Deze zijn onvermoeibaar en garanderen vele jaren lang de juiste ondersteuning. Omdat elke veer autonoom beweegt van andere veren, krijgt elk lichaamsdeel precies de ondersteuning die het nodig heeft.

Schramm ontwikkelde verschillende matrastypes, telkens topkwaliteit. Deze matrassen verschillen onderling op tal van vlakken, waardoor ook de verschillende prijzen. Elk matrastype is bovendien verkrijgbaar in meerdere densiteiten. Zo ben je zeker dat je binnen het gamma een matras vindt die perfect bij je past. Onze slaapadviseur Jef Gysemans toont je in de slaapstudio graag de verschillen tussen de matrassen onderling. Daarbij legt hij je uit dat een matras van Schramm verschillende comfortzones bevat, zodat elke lichaamszone de juiste steun krijgt.

Lees hier meer over de matrassen van Schramm

Waar koop je matrassen van Schramm aan de beste prijzen?

Wanneer je matrassen van Schramm aan de beste prijzen zoekt, dan moet je zeker eens langsgaan bij Gysemans Bedding in Berlaar (Lier). Wij richten ons volledig op dit Duitse kwaliteitsmerk. Zo kan je bij ons de volledige collectie matrassen van Schramm krijgen aan de beste prijzen. In onze slaapstudio kan je zelf ervaren hoe heerlijk deze matrassen aanvoelen. Onze slaapadviseur Jef Gysemans geeft advies op maat om de matras te kiezen die perfect bij jouw lichaam en persoonlijke voorkeuren past.

Lees hier meer over het slaapmerk Schramm.

Maak hier je afspraak bij Gysemans Bedding