Schramm bedden

Heerlijk slapen op de bedden van Schramm

De bedden van het Duitse merk Schramm zijn het absolute neusje van de zalm wat betreft slaapcomfort. Alle bedden van Schramm zijn 100% maatwerk, door slaapexpert Jef Gysemans van Gysemans Bedding samengesteld volgens de individuele slaapbehoeftes en stijlwensen. De bedden van Schramm omvatten steeds een totaaloplossing, bestaande uit een boxspring en een matras. Dit is het zogeheten 2-matrassensysteem, omdat beide perfect op elkaar inspelen. Als innovatieve producten van bedden ontwikkelde Schramm onlangs zelfs een slaapsysteem met drie matrassen. Meer weten over de bedden van Schramm? Maak hier je afspraak in onze slaapstudio.

Wat onderscheidt de bedden van Schramm?

De bedden van Schramm garanderen de juiste ondersteuning van je lichaam tijdens het slapen. Bovendien voert dit bedsysteem het transpiratievocht tijdens het slapen af via natuurlijke ventilatie. Op die manier slaap je nooit in een klam en vochtig bed.

De bedden van Schramm bieden het ultieme slaapcomfort dankzij het samenspel van matras met boxspring. Samen vormen deze één geheel. In elke lichaamshouding mag je rekenen op de perfecte ondersteuning, meteen ook de reden waarom je ’s nachts niet langer voortdurend naar een andere houding zoekt. Hierdoor staan de bedden van Schramm garant voor een diepe, ononderbroken nachtrust. Je begint telkens volledig uitgeslapen aan een nieuwe dag.

Bedden van Schramm vormen de perfecte oplossing voor mensen met rug- of nekklachten. Ook mensen met een zeer hoog gewicht worden dankzij de ovengeharde pocketveren in de matras en de kortvering in de boxspring perfect ondersteunt.

Schramm ontwikkelde zelfs een verstelbare boxspring zodat je bed volledig op jouw lichaam kan worden afgesteld. Met dit gepatenteerde SCA-systeem (Secundaire Contour Aanpassing) kan de schouder- en bekkenzone tot twee centimeter omhoog of omlaag worden afgesteld.

Ontdek hier alle voordelen van de bedden van Schramm

Dé absolute specialist voor de bedden van Schramm

Gysemans Bedding is al vele jaren dé absolute specialist voor de bedden van Schramm. Wij zijn 100% overtuigd van de unieke kwaliteiten van dit Duitse topmerk. Schramm combineert ambachtelijk vakmanschap met innovatieve ontwikkelingen op gebied van slapen.

Wie kiest voor Schramm, kiest voor maatwerk. Je bed wordt op vlak van stoffering, hoofdbord afwerking en kleuren volledig afgestemd op jouw stijlwensen.

Lees hier meer over het slaapmerk Schramm.

Maak hier je afspraak bij Gysemans Bedding