Schramm bedden prijzen

Schramm bedden aan de beste prijzen

Bij Gysemans Bedding uit Berlaar (nabij Lier) vind je bedden van Schramm aan de beste prijzen. Wij specialiseren ons volledig in dit Duitse kwaliteitsmerk waardoor we de afgelopen jaren een uitstekende relatie opbouwden met deze beddenfabrikant. Dit betekent dat je bij ons de volledige catalogus van bedden van Schramm kan krijgen aan de beste prijzen. Elk bed is volledig maatwerk, volledig afgestemd op de ondersteuning die jouw lichaam nodig heeft en je persoonlijke stijlwensen. Onze slaapadviseur Jef Gysemans toont je graag de mogelijkheden en laat je ontdekken welk bed van Schramm aan jouw behoeftes voldoet. Maak hier je afspraak met onze slaapadviseur.

Waarom slaap je heerlijk op een bed van Schramm?

Met Schramm haal je het beste van het beste in huis wat betreft slaapcomfort. Dit betekent uiteraard dat je geen spotgoedkoop bed aankoopt, maar dat je aan correcte prijzen investeert in je slaapcomfort. De bedden van Schramm onderscheiden zich op talrijke manieren.

Schramm staat aan de wieg van het zogeheten 2-matrassensysteem. Dit systeem omvat de boxspring en de matras, waardoor deze perfect op elkaar inspelen. Samen bieden ze door het spel van druk en tegendruk elk lichaamsdeel de perfecte ondersteuning. Hiervoor is de matras uitgerust met ovengeharde pocketveren. De boxspring bevat kortvering. Schramm ontwikkelde zelf al een 3-matrassensysteem.

Ook het SCA-systeem, waarbij SCA staat voor Secundaire Contour Aanpassing, is een ware revolutie op vlak van slaapcomfort. Bij dit systeem wordt de schouder- en bekkenzone aangepast aan jouw lichaamsbouw. Bedden van Schramm zijn een ware zegen voor rug- en nekpatiƫnten.

Naast de perfecte ondersteuning staan de bedden van Schramm ook garant voor natuurlijke ventilatie, zodat je nooit in een klam en vochtig bed slaapt.

Ontdek hier alle voordelen van de bedden van Schramm

Waar vind je bedden van Schramm aan de beste prijzen?

Voor bedden van Schramm aan de beste prijzen moet je absoluut bij Gysemans Bedding uit Berlaar zijn. Wij specialiseren ons volledig in dit topmerk. Bovendien investeren wij zeer veel tijd in het juiste advies. Slaapadviseur Jef Gysemans leidt je binnen in de wondere wereld van het slaapcomfort en toont je de verschillende mogelijkheden van de bedden van Schramm. Je krijgt alle mogelijkheden om de bedden uit te proberen. Samen met jou stelt Jef op maat het ideale bed samen.

Lees hier meer over het slaapmerk Schramm.

Maak hier je afspraak bij Gysemans Bedding