Schramm

Kies voor het ultieme slaapcomfort, kies voor Schramm

 Al meer dan drie generaties bewijst het Duitse beddenmerk Schramm zich wereldwijd als dé referentie voor het ultieme slaapcomfort. Gysemans Bedding kiest bewust voor de bedden en boxsprings van Schramm. Onze klanten verdienen het beste. Wij werken al vele jaren samen met Schramm. Onze slaapadviseur Jef Gysemans stelt met jou op maat het perfecte bed van Schramm samen. In onze slaapstudio in Berlaar (nabij Lier) vind je tal van demonstratieopstellingen. Maak hier je afspraak in onze slaapstudio. 

Waarom kiezen voor Schramm?

Schramm combineert ambachtelijk vakmanschap met innovatie en ontwikkeling. De geschiedenis van dit Duitse familiebedrijf gaat terug tot in 1923. In deze lange periode liep Schramm steeds enkele jaren voorop wat betreft de ontwikkeling van nieuwe slaapsystemen. De bedrijfsslogan luidt ‘Handmade in Germany’.

Een bed van Schramm onderscheidt zich door de allerbeste materialen. Elk bed wordt op maat gemaakt. Daardoor zijn deze bedden niet alleen heerlijk om te slapen, ze hebben ook een stijlvolle uitstraling. De mogelijkheden voor stoffering, kleuren, hoofdborden,… zijn vrijwel eindeloos.

Wanneer je kiest voor een bed van Schramm, dan kies je voor een compleet systeem. Elk bed bestaat uit een boxspring met een aangepaste matras. Beide elementen samen geven het lichaam tijdens het slapen precies de juiste ondersteuning. De ovengeharde pocketveren in de matras zorgen in combinatie met de kortvering in de matras voor de juiste ondersteuning aan elk lichaam.

Schramm en Gysemans Bedding

In onze slaapspeciaalzaak vind je uitsluitend de bedden van Schramm. Waarom zouden we onze klanten een minderwaardig product aanbieden wanneer er dit Duitse kwaliteitsmerk bestaat?

Het gamma omvat zowel boxsprings en matrassen, zodat we voor elke persoon een passende oplossing in huis hebben.

Slaapadviseur Jef Gysemans leidt je persoonlijk binnen in de slaapwereld van Schramm en laat je de verschillende mogelijkheden ontdekken. Naast het algemene slaapadvies stelt Jef samen met jou het perfecte bed van Schramm samen.

Maak hier je afspraak bij Gysemans Bedding