Schramm bedden aanbiedingen

Op zoek naar de aanbiedingen voor de bedden van Schramm

Ben je op zoek naar aanbiedingen voor de bedden van Schramm. Dan moet je zeker langskomen bij Gysemans Bedding in Berlaar (nabij Lier). Al vele decennia specialiseren wij ons in de bedden van Schramm, waardoor je ook voor sterke aanbiedingen in onze slaapstudio aan het juiste adres bent. Slaapadviseur Jef Gysemans staat je persoonlijk te woord en toont je verschillende bedden van Schramm, waaronder ook de interessante aanbiedingen. Maak vandaag nog je afspraak voor een bezoek aan onze slaapstudio.

Waarom aanbiedingen kiezen voor de bedden van Schramm?

Bedden van Schramm garanderen het ultieme slaapcomfort. Elk bed bestaat uit een boxspring en een matras. Deze vormen samen één onafscheidelijk geheel. Door het samenspel van druk en tegendruk zorgen de bedden van Schramm voor de perfecte ondersteuning van elk lichaamsdeel. Dit maakt de bedden van Schramm perfect voor mensen die lijden aan nek- en rugpijnen. De matras geeft de juiste ondersteuning dankzij de ovengeharde pocketveren. De boxspring is uitgerust met kortvering. Met het SCA-systeem is het zelfs mogelijk om de boxspring nog meer op de vorm van je lichaam af te stellen.

Naast ondersteuning bieden de bedden van Schramm – wat ook geldt voor de aanbiedingen – natuurlijke ventilatie. Het transpiratievocht dat ontstaat tijdens het slapen – goed voor een halve liter per nacht – wordt dankzij de natuurlijke ventilatie van dit beddensysteem efficiënt afgevoerd. Hiervoor slaap je nooit in een klamme en vochtige omgeving.

Dit alles maakt dat je in de bedden van Schramm ’s nachts veel minder woelt én geniet van een diepe ononderbroken slaap. Je staat ’s ochtends veel frisser en heerlijk uitgeslapen op.

Lees hier alles over de bedden van Schramm

De beste aanbiedingen van de bedden van Schramm

Bij Gysemans Bedding uit Berlaar (Lier) vind je gegarandeerd de beste aanbiedingen voor de bedden van Schramm. Wij focussen ons volledig op dit Duitse kwaliteitsmerk. Elk bed van Schramm wordt persoonlijk door slaapadviseur Jef Gysemans samengesteld. Ieder bed is volledig maatwerk, inclusief de afwerking die volledig wordt afgestemd op jouw stijlwensen.

Maak hier je afspraak bij Gysemans Bedding